WAAR STA IK VOOR
Ik sta voor samenwerken, integriteit, doelen behalen, rust en plezier. Het is mijn passie om een bijdrage te mogen leveren aan het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

DIT DOE IK DOOR
Mijn kwaliteiten in te zetten. Ik ben analytisch, pragmatisch ingesteld, houd lange termijn doelen altijd in het oog en kan goed luisteren.

ACHTERGROND
Jarenlange ervaring in verschillende HR (management) rollen en in de begeleiding van medewerkers en studenten in hun loopbaan.

OPLEIDINGEN
Loopbaancoaching (AvansPlus), Bedrijfswetenschappen (master Analyse, Ontwerp en Verandering van organisaties, Radboud Universiteit), Human Resource Management (Hogeschool van Amsterdam).

NOLOC ERKEND LOOPBAANCOACH

Wanneer je met mij een loopbaantraject start, dan start je met iemand die getoetst is op de criteria die Noloc hanteert voor loobaancoaches. Dit betekent dat mijn achtergrond aansluit en dat ik daarnaast mijn kennis up to date houd en mezelf continu blijf bij scholen. Tevens ben ik aangesloten bij een kwaliteitskring van de Noloc waarin ik met andere loopbaancoaches kan sparren over de ontwkkelingen binnen het vakgebied en waar we van elkaar kunnen leren. 

 

 

 

Voor meer informatie zie mijn LinkedIn profiel.