Voor mij was de loopbaanbegeleiding van Alke een verhelderend proces. Ze wist goed de juiste vragen of opdrachten te vinden om mij op het juiste pad te houden. Ook wakkerde ze het vlammetje aan bij mij om te kiezen voor mijn passie en datgene wat het beste bij mij past.

Roos Willems

Alke neemt echt de tijd voor je en luister goed. Ze stelt goede vragen en is altijd bereid om je vragen te beantwoorden, ook wanneer je sessie voorbij is. De opdrachten zijn ook verhelderend.

Anoniem

Ik heb traject met Alke als heel fijn ervaren. Zij is in het verleden mijn manager geweest en ik had toen al hele fijne ervaringen met haar. Alke is iemand die echt luistert, je zorgen/gevoelens erkent en graag meedenkt. Toen ik voor mijn gevoel vastliep in mijn functie heb ik weer contact met haar gezocht, omdat ik haar aanpak heel fijn vind, maar omdat ik ook weet dat zij je net dat extra zetje in de rug geeft om uit je comfort zone te treden. Zolang je het niet probeert zul je het niet weten. Ze heeft me een spiegel voorgehouden. Met haar hulp heb ik ontdekt wat ik belangrijk vind en wat ik wil. Ze zorgt er vooral voor dat je goed bij jezelf blijft, enorm fijn!

Hong Bredenoord

De website van Alke sprak me aan en is de doorslag geweest om voor haar te kiezen. Bijzonder vind ik wel is datgene wat ze aangeeft op haar website ook echt levert. Professioneel, innemend en heel bij de tijd en het maatwerk wat ze levert, daarmee stijgt ze echt boven de meute uit.

Anoniem

Ik ben bij Alke terecht gekomen via een wederzijdse relatie. Alke heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten en bevestigd dat ik op de goede weg ben. Door het traject dat ik bij Alke gevolgd heb ben ik erachter gekomen wat ik, naast de functieomschrijving, belangrijk vind in een volgende functie. Hierdoor kan ik dichterbij mezelf blijven in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Alke is toegankelijk, vertrouwd doch doortastend en een fijne gesprekspartner. Ze zorgt voor een prettige opbouw in de gesprekken en de bijbehorende opdrachten. Kortom: Ik kan Alke aanraden bij iedereen die zoekende is in zijn/haar loopbaancarrière.

Laura Schutter