Gratis ontwikkeladvies onder begeleiding van een professionele loopbaancoach

Wil jij de regie over jouw loopbaan in eigen handen nemen? Maak dan gebruik van de tijdelijke subsidieregeling NL Leert door met inzet van het Ontwikkeladvies. Samen met een professionele loopbaancoach ga je aan de slag met jouw loopbaan. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in jouw  competenties, vaardigheden, kwaliteiten en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Uiteindelijk is het doel om gezond, met plezier en succes aan het werk te gaan en/of te blijven.

Voor wie?

Het Ontwikkeladvies is er voor iedereen die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt. De enige eis is dat je 18 jaar of ouder bent en de AOW leeftijd nog niet bereikt hebt. Deze regeling is dus opengesteld voor werkenden, niet-werkenden, ondernemers, ZZP-ers, flexwerkers en noem maar op.  Voor iedereen is het goed eens stil te staan bij zijn/haar loopbaan en de vraag te stellen of je nog op koers ligt. Wellicht ben je geraakt door de huidige crisis of ben je bang dat er maatregelen zullen volgen. Deze regeling biedt jou de mogelijkheid om je te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en jouw ontwikkelmogelijkheden te verkennen.

Aanpak

Onder begeleiding en coaching van mij gaan we jouw huidige situatie bekijken, brengen we jouw competenties, kwaliteiten en vaardigheden in kaart en gaan we onderzoeken welke toekomstige mogelijkheden er voor jou zijn. Een arbeidsmarktscan maakt onderdeel uit van het traject. Hierin worden kansrijke mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt geïnventariseerd. Uiteindelijk resulteert dit in een persoonlijk ontwikkelplan waarin acties beschreven staan met als doel om met plezier en succes te blijven werken.

Dit traject omvat in ieder geval een arbeidsmarktscan, vier persoonlijke begeleidingsuren van mij en ga je tussen de gesprekken door met opdrachten aan de slag.

Proces en aanmelden

Alles rondom het proces van de subsidieaanvraag regel ik voor. Je hoeft je alleen maar bij mij aan te melden door een mail te sturen naar info@alkevrieling.nl. Wil je eerst een oriënterend gesprek of heb je vragen? Neem dan contact met mij op. Meer informatie over deze subsidieregeling vind je hier.

ALKE VRIELING  |  HR Adviseur  |  Loopbaancoach  |  Arnhem  |  info@alkevrieling.nl  |  06 22 55 79 95